Nyshoppad

Var nere i Lidingö Centrum en sväng med söstra mi. Jag hittade en fin vit topp och sen köpte jag en svart klänning som jag tänkte ha på lördag när det är dags för "Twisted sisters" =)

Ikväll blir det sushi, aka japans gåva till mänskligheten, med familjen. När älsklingen slutar jobba ska vi åka och hämta hans bil borta på Lappis. Yes jag är typ världens underbaraste flickvän som kör dit och hem för hans skull, men det är han värd! Sen blir det nog en mysig hemmakväll.

   

Mys i biomörkret

Igår var jag och en kompis på bio. Har inte varit på bio sen i somras så det va jätte mysigt. Vi såg "Vantage point". Helt ok faktiskt, det blev lite mycket supehjältefasoner i slutet men annars så. För er som inte sett den handlar den om att den amerikanska presidenten blir skjuten under ett tal i Spanien. Samtidigt exploderar en bomb i närheten som dödar dussintals människor. Så får man följa händelseutvecklingen ur ett flera olika personers perspektiv. Jag satt hela tiden och tänkte och försökte lista ut hur grejerna hängde ihop o när jag kom på nått kände jag mig assmart :P Resten av salongen hade säkert insett det för länge sen man iaf.

Vantage Point

Älsklingen kommer hem!!!

Erik har varit i London och nu kommer han hem!!! Visserligen åkte han i tisdags men jag har inte träffat honom på jättelänge eftersom jag har varit tvungen att plugga. Ikväll blir det alltså middag och mys hemma hos honom, längtar!

Nu ska jag , mamsen och vovvarna ut till mormors land en sväng, myspys. Måste dock va tillbaka typ vid fyra om jag ska hinna till ridningen.

Mini shoppingtur

Igår hade jag ju en liten lyxdag bara för mig själv. Jag vet inte riktigt om yoga är min grej. Jag föredrar nog pass mer lite mer tempo... Men det kanske blir bättre med tiden, jag menar, jag hade ingen koll på den där airevudishna andningen (eller vad den nu hette). Inte hade jag nått vidare maglås heller.  Nä imorn blir det nått där man får svettas lite mer.

Ansiktsbehandlingen däremot var som att vara i himmelriket. Så underbart, det var nästan så jag somnade. När en timma hade gått och hon var klar ville jag inte gå därifrån. Fick massa produkter rekommenderade också. Tydligen så var jag yttorr och ska bombardera min hud med fukt. Alla produkter var från dermalogica. Någon som har koll på vad de kostar? Hoppas de inte är svindyra...

Hann med lite shopping också mellan de båda. En kofta som var nedsatt till halva priset = riktigt fynd, två nagellack och ett par trosor. Ångrar att jag köpte det "beiga" nagellacket, skulle tagit ett hallonrött istället. Men det får bli nästa gång.

           

Halsband från Pärla

Mormor ville ge mig och Carro var sin påskpresent också. Mamma köpte varsitt halsband i silver från Pärla. Mitt är en cirkel där det står Carpe Diem på och Carro fick ett med lite längre kedja och ett hjärta där det står nått i stil med tro, hopp och kärlek (fast på engelska), kommer inte riktigt ihåg. Riktigt bra presenttips!

   
 

Abercrombie and Fitch

Igår kom mamma och lillsyrran hem från NY. Dom hade haft det jättebra och shoppat massa. Dom hade även tänkt på mig så jag fick en A&F tröja. Så nu är jag superglad den e verkligen jättefin och mysig. Carro fyllde år så vi åt en jättegod middag och tårta efteråt. Blev hur mätt som helst! Juste skulle lägga upp en bild på hennes present. Gör det senare idag, det va hon som tog bilderna så jag måste låna hennes kamera.

image24
Är den inte snygg!?

SATS och ansiktsbehandling

Nu har jag äntligen lyckats ta mig upp och petat i mig lite frukost. Hade jätteont i benen igår så det sjukt lång tid innan jag kunde somna. Fattar inte vad det kan va men det värkt något fruktansvärt men nu är allt i alla fall bra igen.

Idag bär det först av till SATS (stor applåd till mig). Ska köra ett yogapass och förhoppningsvis kommer två kompisar dit. Beror nog på hur sent dom kom hem igår och hur bakis dom kan tänkas vara... Sen är det dags för lite superlyx. Jag ska på en timmas ansiktsbehandling på Stockholm Day Spa, hur skönt som helst.

Sats logotype

Tentan avklarad=Party!!!

Nu är tentorna äntligen klara. (För den här gången iaf...). Dom första frågorna gick bra men sen fastnade jag och fick värsta tidsbristen i slutet så dom två sista frågorna är väldigt knapphändigt besvarade men jag hoppas att jag klarar den.

I kväll bär det av till en klasskompis, eller säger man så när man e 300 i klassen:S, han fyller år och bjuder på våfflor. Sen ska vi antagligen ut men vart är inte bestämt. Var är det drag på en tisadag lixom?

Aja nu måste jag skynda mig om jag ska hinna till Fridhemsplan kvart i åtta, det ser redan mörkt ut...

Ps, jag har köpt en jättefin present till syrran, visas senare

I valet och kvalet

Äntligen kommer jag in på blogg.se, är det bara för mig som det har krånglat typ hela dagen? Jag har passat på att måla om naglarna. den här gången blev det ceriserosa. Var inne på att prova svarta men det kändes lite väl punkigt för mig. Men nästa gång kanske jag tar mod till mig. Vad tror ni om svarta naglar?

Innan:                                 Efter:
   

Så vilken tycker ni är snyggast? Jag tror jag gillar den persikofärgade bäst, den är lite mer rosa i verkligheten.

Jag saknar mina tjejer!

Åh ibland är livet så orättvist. Ikväll är det träff med mina favvo tjejer men vad ska jag göra? Jo jag måste plugga! Fan vad jag inte tycker om statistik just nu. Men jag måste försöka klara den här kursen för det är ju liksom inget kul att sitta och plugga till omtentan i augusti. Sist det var storträff var jag sjuk och nu det här! Jag saknar er jue... Studierna förstör mitt sociala liv! Eller egentligen är det kanske jag som är kass på att planera min tid. Det ska det bli bättring på nu. Efter tisdag så kommer jag kräva att få se er om jag så ska stå och lura utanför era hus och kasta mig på er när ni kommer hem, moahaha.

Nä men seriöst, ja saknar er!!!



image26

Titt-ägg

Titta vilket fint påskägg mamma köpte hem. Är kanske inte så gott men jätte sött jue!

image22   image24

Hundpromenad i solen

Nu har jag precis kommit hem från lunchpromenaden med hundarna. Solen sken så det var härligt men det är fortfarande ganska kallt ute. Träffade på lite andra hundar men Daisy är så kaxig och jagar mest bort dom stackarna. De vill ju bara leka lite men Daisy leker typ bara med Chessie. Andra cockrar går dock bra o de flesta lite mindre hundar. Hon har väl kanske mindrevärdeskomplex eller vad vet jag ;)

Här är i alla fall lite bilder på mina älsklingar i solen. På tredje bilden ser ni att dom sitter på ett sånt där picknickbord som brukar ha bänkar på sidorna. Här hade dom tagit bort bänkarna men Chessie och Disay hoppade upp i alla fall. (Är en liten ovana de har sen jag tränade det med dom när dom va små)

                

Magiska Piller

Godmorgon godmorgon, eller kan man fortfarande säga det när klockan snart är tio?

Jag har så sjuukt svårt att komma upp på morgonen. Igår gick jag ändå och la mig vid elva så jag har sovit över tio timmar! Ligger inte ett normalt sömnbehöv på ca 7 h? En av mina kompisar han sover bara fem timmar per dygn. Fatta vad praktiskt, vad mycket mer man måste hinna med i livet.

Funderade på om det kanske kan bero på någon slags vitaminbrist. Jag bor ju fortfarande hemma så jag får i alla fall hyffsat bra mat så det är ju inte som om jag bara käkar nudlar vilket garanterat hade lett till massa konstiga bristsjukdommar. Får väl testa något slags multivitamin-super-piller och se om det blir bättre. Nån som har nått tips eller är det bara att slumpa fram ett på apoteket?

Kan ju vara så att jag är så himla trött för att jag slutat träna oxå.... Men det är så mycket mer energi- och tidskrävande att göra nått åt. Jag skaffade ett SATS-kort när jag la av med konståkningen men jag kan i princip räkna antalet gånger jag har varit där på fingrarna. Usch måste nog ta tag i det där...
Mina blivande superpiller?

Rådjur

Kom precis in från kvällspromenaden med vovvarna. Det är ju riktigt kallt ute nu. Här är det ändå bara -5. Hörde att det skulle bli typ -35 nånstans uppe i norrland, om det var nikkaloukta eller nått liknande, så jag ska väl inte gnälla. Hur som helst såg jag två fina rådjur på min lilla promenad. Har svårt att förstå att dom kan bo här bland alla hus. Vad gör dom på dagarna liksom? Så mycket skog finns det väl inte på Lidingö? Eller ja, vissa tycker ju att det är rena rama landet ;) Hoppas i alla fall att dom trivs för jag tycker det är så mysigt att se dom när jag går ut på promenad.

image15
Foto: Viktoria Serafin

Xide med smak av vår!

Måste bara tipsa om den här cidern. För det är väl inte olagligt att slänga upp den här på min blogg? Jag menar det är ju typ förbjudet att göra reklam för alkohol :S Borde väl kunna det här efter kursen i juridik men icke. I alla fall så heter den Xide Spring, tycker den är super god så testa den nästa gång du är ute eller på systemet. Enlig förstå-sig-påare på systemet så smakar den Sött, fruktigt med tydlig karaktär av melon, mynta och vanilj. Jag vet inte jag men god var den!
Produktbild: Xide

Kenzas nya kille?

Är det bara jag som är nyfiken på vad Kenza har hittat för nytt tidsfördriv? Någon som har några teorier? Vi lär väl få veta snart i alla fall om man ska tro hennes senaste inlägg...


Vill du bli en isprinsessa?

Funderar på att ha en liten skridskoskola i bloggen. Jag filmar några enkla övningar som man kan träna på själv och efter några veckor i Knorpans skridskoskola är ni redo för att tampas med världseliten, nästan iaf... Det blir i så fall efter tentan jag har nu på tisdag, innan dess blir det svårt att lämna huset. Så vad säger ni, är det någon som är sugen på att lära sig en piruett? Det kan ju alltid vara bra att impa på gympaläraren lite...



Kristoffer och Adrian

Snart är det herrarnas final. Klockan 13 sätter Eurosport och 14 Svt igång med sändningarna. Sverige har två(!) killar med i finalen, så kul! Hoppas det går superbra för dom. Tänk om nån av småkillarna jag tränar en dag blir såhär duktiga... 

image12


Photos:EkovisionPhotos

Jag kommer sitta bänkad kommer ni?

Tips för påskäggsjakt

Igår knepade jag ihop en lite skattjakt för pappsen min. Det hela går ut på att han ska springa runt huset och leta efter diverse ledtrådar för att till sist hitta sitt påskägg. Tänkte att jag kunde läga upp lapparna här som inspiration om nån vill göra nått liknande.

Första lappen får han i handen:
Kära far sätt igång och titta
om du nångång ditt ägg vill hitta
börja vid husets enda palm
så hittar du snart nästa psalm


Nu har han förhoppningsvis rusat upp till min syrras minipalm:
Superbra jobbat nu är vi igångimage11
nästa stopp är i husets salong

du som är en sån gottegris
gör bäst i att leta i vår .....

I vår öppna spis hittar han:
Nu behövs en nypa luft
då detta kan bli ganska tufft
leta i vår blåa bil
vid spaken för att byta fil

Vid spaken för blinkersen sitter:
Nästa stopp blir ditt näst sista
dags att ta fram en bra ordlista?
leta inte bland dina kostymer
utan i lådan där vi lägger legymer


I grönsakslådan i kylen ligger:
Nu har du hittat till vårt kylskåp
hoppas det inte va för mycket knåp
påskägg är inte bra för kosten
men leta där du hämtar posten

I brevlådan ligger sen hans påskägg! Är det inte bra eller?! Hoppas han tycker det är kul nu.


Hundpromenad i natten

Nu ska jag ta en sväng med mina älsklingar som ligger troget och väntar vid dörren. Dom har haft en riktigt härlig dag och varit iväg på promenad med både mig och granntjejerna. Sen ska jag återvända till plugget, måste lära mig hypotesprövningar ordentligt innan jag somnar. Har ju bara suttit och fixat med designen på bloggen hela dagen. Är faktiskt lite stolt över vad jag åstadkommit, har ju aldrig gort nått sånt här förut :-)  Lite irriterande dock att headern ligger lite snett och att linjerna är ljusblå...men men det får iaf duga så länge.

image10

Jag, Chessie och Daisy för två år sedan

Nytt Nagellack

Efter tentan i redovisning så kände jag att jag behövde skämma bort mig själv lite. Jag droppade in på Åhlens och hittade två nagellack och en ansiktsmask. Det ceriserosa va lite häftigare färg och min syrras komentar när jag kom hem va "troddde aldrig du skulle köpa en sån färg, det är liksom inte du", hm vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Blev iaf väldigt glad så fort jag tittade på det dom följande dagarna. Nedan så har jag det andra typ aprikos/rosa skimmrande nånting på mig...



   

Arbetsintervju

Jag ska på intervju för ett ev sommarjobb och nu är det mindre än två timmar kvar... Usch jag tycker inte om det här, börjar bli supernervös. Har aldrig varit på nån intervju så har ingen aning om hur det kommer gå till, vad hon kommer fråga, kommer jag komma på några bra svar? Vi får helt enkelt hoppas att det går bra.

Jag har i alla fall varit inne och läst på deras hemsida massor och tänkt ut lite svar varför jag vill jobba där och så vidare. Så mycket mer kan man väl inte göra?

Jag rapporterar senare ikväll hur det gick. Ska iväg till stallet först bara. Har hoppspecial ikväll =D

Isabelle VS Erik

Jag och min pojkvänn har slagit vad. Båda har skaffat blogg och den som har flest besökare om en månad vinner vadet. Jag är övertygad om att jag kommer vinna, he he.

Priset är ännu inte fastslaget. Om ni har någon idé är det bara att posta bland kommentarerna. Sist vi slog vad skulle han köra mig runt Djurgården i en trampbåt om jag vann. Jag vann aldrig men nu jäklar ska jag vinna och då gäller det ju att komma på något bra!

Jag har haft en blogg förut men den var mer för min egen skull. Ett sätt att fördriva tiden och skriva av sig lite på ibland. Nu är det seriös tävling som gäller!

image3

Får se om han tycker lika mycket om mig om en månad...

7 saker som gör mig intressant?!

Okej så här ligger det till. Jag satt och filosoferade över hur fan jag skall ha råd att någonsin flytta hemifrån. Jag kom snabt fram till att något måste göras. Säg att man lägger undan 5000 i månaden. Något som i dagsläget är lite knepigt men i alla fall. Då tar det 20 år att få ihop 1,2 miljoner, om man struntar i räntor. För den summan får jag ju knapt en lägenhet, och det var 20 år...då är jag 40 bast!

Alltså måste jag vara lite kreativ. Det här med bloggar verkade vara en bra grej. Jag menar jag är en hyffsat intressant tjej, se här:

Jag går på Sveriges bästa skola (eller ja det sägs så)= jag är smart
Jag kan åka konståkning=jag kan göra coola piruetter
Jag rider=jag kan bestämma över vilda bestar på ett ton
Jag har en gullig pojkvänn=jag måste också vara ganska gullig
Jag har underbara kompisar=jag är inte allt för konstig
Jag har två hundar= söta bilder på hundar kan förekomma
Jag bor i Sthlm= ja det säger sig själv, det händer saker här
 

image1

Vad mer kan nån vilja läsa om? Har ni tips?

Se upp Jan Brink!

För här kommer jag!

Har precis kommit hem från ridningen och är sådär härligt uppspelt som jag brukar vara då. Idag var vi bara sex stycken och det var så skönt. Låter kanske egoistiskt men när alla är där är dom bara ivägen för mig! Värsta människohatarn jag känner mig som nu. Jag red iaf Davingo och det gick helt ok. Eller rättare sagt det gick jättebra för det mesta. Ibland fick han lite ryck bara och bestämde sig för att ha inte ville röra sig ur fläcken. Vi red skänkelvikning och öppna på en diamant och sen bytte vi ut skänkelvikning mot sluta. Jättebra övning, jag behöver verkligen träna på det.


Hittade ingen bild på Davigno men här e Zimba, visst e han söt!

Nä nu ska jag hem till Erik en sväng och imorn ska ja vara i skolan från åtta till sju, d e lite hårt...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0